Start-up

Door Nympho op zaterdag 17 september 2016 09:26 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: -, Views: 11.491

Het Begin, de aftrap; Voor een goed doel te Tiel (Kledingbank) zocht ik een aantal pc`s en laptop`s voor vrijwilligers en minima die geen pc of laptop of tablet hebben.
Dus ben ik een actie gestart hier op Tweakers (2016).
Ik ben nadat ik allerlei pc`s en laptops bij de kledingbank heb uitgeleverd en gestopt als vrijwilliger, verder prive gaan zoeken naar hardware voor minima en vrijwilligers, er zijn gewoon veel mensen nog die niets hebben en gerust een hart onder de riem gestoken kunnen worden met een desktop of laptop of zelfs tablet.
Bij voorbaat sorry voor mijn nickname, maar deze komt nog uit t tijdperk HALO (when i`m not killing in game, i`m asleep killing in the game) en zo gelaten B-)

31-05-2020 Vrijdagavond is de jongeman met zijn vader het systeem komen ophalen voor de aut. jongeman. Beide waren aangenaam verrast en vonden het super wat de tweakers voor elkaar hebben gekregen en bedankten beide hartelijk hiervoor. Wat foto`s gemaakt en door gestuurd ook al naar diegene die iets gedoneerd hadden. Mijn hartelijke dank weer tweakers voor jullie giften, ik heb er wat moois van gemaakt.
Hart onder de riem voor allemaal https://www.youtube.com/w...0MHfqb8o&feature=youtu.be

25-07-2020 De afgelopen maanden weer wat uitgeleverd, klaar staan en ontvangen.
Laptop uitgeleverd aan een heer die een soort caissonziekte en daardoor slecht ter been.
Laptop uitgeleverd aan een heer met kinderen, waarvan de oudste naar het voortgezet onderwijs ging en wel iets kon gebruiken, zusje mag er ook op. Pa blij en kan nu sparen voor een nieuwere laptop, dan kan erna de oude naar de jongste. Top geregeld dus. (aanvulling, TvdM heeft nog een 2e laptop opgestuurd naar me voor de andere dochter, ik heb er voor beide een bluetooth speakertje bij geregeld ;) )
Complete pc klaar staan voor een heer met een 22" compleet met randapp.
Pc klaar staan voor een moeder met zoon, met een 20" breedbeeld. Dame moet vervoer regelen.
Een doos (18kg) klaar gemaakt voor een stichting met gehandicapten in Hoorn, met hardware zodat men zelf kon bouwen en erna op gamen/mailen/sociale media en film/muziek.
Ik heb nu 2 HP deskpro 400 met i3 4130/i5 4440 cpu`s erin. Deze ben ik nu aan het klaarmaken en missende hardware aan het regelen. Deze gaan na gezonden worden ook naar de Stichting met gehandicapten in Hoorn.
Mocht men er in de buurt wonen en hardware hebben die men kwijt wil, contact gallery: Tulpje31
Mijn dank gaat uit naar alle tweakers die iets gedoneerd hebben (kob409/amddave/Zteve/stef1256/Spacialz/Timmeh_PS3/entetex/Royal-Roy/IkUitEnschede/akkie3000/mm1985/HaruHaru/untflanked/Bugles1984 [Tweakers Hero] /lastlong/Djurres/nielsjua/Paul - K/MoneybuyNL/Poesty/Dynamix/DaVaMa/Janspook/TvdM/jentlt1/sinn3d/LoWang/reit0705/Thomaskik/Boeryepes)

01-09-2020 Laatste systemen zijn uitgeleverd, foto`s komen nog.
Maar ik ga ermee stoppen, ik merk dat het steeds moeilijker wordt en dat er steeds meerdere komen met een zelfde project als ik alleen doe.
Mijn grote dank gaat uit naar Siebo/v.Keulen en R.vd.Meer voor de reparaties en adviezen, aan Kob409/ZeroOverload/HisEvilness/AMDDave/Lekozz voor de persoonlijke touch en adviezen en gewoon een goed gesprek en zelfs hardware voor mezelf _/-\o_
Ik blijf bereikbaar en zal gerust nog wel zaken regelen, maar meer als doorgeefluik dan dat ik zelf aan de slag ermee gaat.
Mijn dank gaat ook uit naar alle tweakers die iets gedoneerd hebben, blijf goed doen mensen, het komt op een goede plek terecht.